Hírlevél
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Világító Reklámtábla

Világító Reklámtábla

Világító reklámtábla

Világító reklámtábla a tervezéstől a kihelyezéséig! Kiváló üzletportálok, éttermek, üzletek bejárati dekorálásához.

 • Világító reklámtábla egyedi igényekre

  A reklámtábla vagy cégtábla általában az első benyomás, ami az embereket éri rólunk. Minden cég, üzlet ajtaja felett található egy. Ez az az eszköz, amivel szeretnénk felhívni a járókelők figyelmét az irodánkra vagy üzletünkre. Azonban egy hagyományos reklámtábla nem tudja annyira megragadni az embereket ebben a rohanó világban, mint egy világító reklámtábla. Sokkal hatásosabb eszköz ez, mindenki jobban odafigyel rá, ráadásul éjszaka sem marad észrevétlen.

   A világító reklámtábláknak két fajtája van:

  • az első típus az egyoldalas reklámtábla, amit a falra fektetve lehet felszerelni, vagy függesztve az ajtó fölé vagy hosszában az ajtó mellé
  • a másik típus a kétoldalas világító doboz, amit a falra merőlegesen kell kihelyezni, hogy a közlekedés  mindkét irányából jól látható legyen. A doboz vastagsága függ attól, hogy egy vagy két oldalas a tábla, hiszen fontos, hogy a fényforrások megfelelő távolságra legyenek a megvilágítandó táblától.

  A reklámtábla felülete lehet plexi vagy átvilágítható feszített ponyva, a méretétől függően. A nagyméretű tábláknál a feszített ponyvás megoldást érdemes használni, hogy a kívánt grafika egy darabban kerüljön fel.

  A táblák megvilágítása is két fajta lehet: fénycsővel vagy LED-del. Az utóbbi módszer kihelyezése költségesebb, de hosszú távon sokkal gazdaságosabb, mivel a fénycsöves megoldáshoz képest lényegesen kisebb a fogyasztása, az élettartalma pedig jóval hosszabb. Természetesen arra is van lehetőség, hogy csak akkor világítson a tábla, amikor Ön szeretné!

   

 • Cikkszám
  SZLG0078
Webáruház készítés