Hírlevél
Termékajánló
Házhozszállítás

Termék részletek


Autóüveg Fóliázás

Autóüveg Fóliázás

Autóüveg fóliázás

Az autóüveg fóliázás amellett, hogy szebbé teszi autóját, számos egyéb rendkívüli előnnyel is rendelkezik az Ön és utasai szempontjából.

 • Autóüveg sötétítés

   

  Skyfol fólia:

  Az autóüveg fóliázás amellett, hogy szebbé teszi autóját, számos egyéb rendkívüli előnnyel is rendelkezik az Ön és utasai szempontjából. A Skyfol hővédő autófóliák alkalmazásával az utazási komfort jelentősen megnő, mivel az átsugárzott energia gyakorlatilag teljesen megszüntethető. Az autókban az alapterülethez mért üvegfelület arány kimagasló, így a túlzott fény gyakran vakító, ami kellemetlenné teheti az utazást. A Skyfol autófóliák az Ön igényének megfelelő mértékben szűrik a besugárzott napfény mennyiségét, ezzel biztosítva a zavartalan nyugalmat a hátsó üléseken. Sajnos az üveg az UV sugárzás bizonyos részeit szűri csak, míg másik részét átereszti. A Skyfol üvegfóliák szűrik az UV sugárzás teljes spektrumát, ezzel védve az Ön és utasai egészségét. Sohase kerüljön rá sor, de baleset esetén a szétrepülő üvegszilánkok életveszélyes sérüléseket okozhatnak. A Skyfol autófóliák üvegtörés esetén az üvegtáblát egyben tartják, mentésnél a tábla egyben eltávolítható lesz.

  • hővédelem
  • fény-és belátásvédelem
  • UV védelem
  • szilánkvédelem

   

  SkyfalBabyguard:

  Ha szeretné megóvni gyermekeit a napsugárzás káros hatásaitól és fontos az Ön számára, hogy utazásuk zavartalan legyen, akkor a Skyfol BabyGuard üvegfólia a tökéletes választás családja számára!

   A kisgyermekek számára a kellemes nyári nap utazás közben bizony hamar kellemetlenné válhat, ami az utazást rémálommá teheti. Ennek elkerülésére nyújt megoldást a Skyfol BabyGuard üvegfólia  ami rendkívül erős hővédő tulajdonságának köszönhetően biztosítja a nyugodt és komfortos utazást a gyermekek számára is.

    A Skyfol BabyGuard a babák és kisgyermekek utazási komfortjának biztosítására lett kifejlesztve. Egy prémium minőségű autóüveg fólia, mely az egyik legtartósabb színezési eljárással készült, 10 év alatt sem mutatja a fakulás legkisebb jelét sem, valamint extrém hő- és UV védelemmel rendelkezik. Üvegtörés esetén a Skyfol BabyGuard egyben tartja az üvegtáblát, megakadályozva,hogy az üvegszilánkok akár a legkisebb sérülést is okozzák gyermekeinek. Baleseti mentés esetén az üvegtábla megrepeszthető és ezt követően egyben eltávolítható.

    

   Az üveget érő sugárzó energiát három részre bonthatjuk.

  1. Az üvegen áthatoló UV sugárzás mely a besugárzott energia 1%-át teszi ki
  2. Az energia 46%-a a látható fényből érkezik
  3. 53%-a az infravörös tartományból érkezik

   A legmodernebb technológiának köszönhetően a Skyfol BabyGuard üvegfólia az UV sugárzás 99.9%-át, a látható fény valamint az infravörös sugárzás 95%-át kiszűri. A kimondottan kisbabákra kifejlesztett Skyfol BabyGuard az ipar egyik leghatékonyabb és legtartósabb UV-, hő- és fényvédő autófóliája.

   

  Professzionális hővédelem

   Az autóüveg fóliák teljesítményének legfontosabb mutatója a Teljes Napenergia Áteresztés, hiszen ezekben az esetekben a fólia fő feladata a besugárzott energia lehető legnagyobb mértékű kiszűrése. A kiszűrt energia nem fogja felmelegíteni az autó belső elemeit, ennek köszönhetően ezek az elemek nem fognak elindulás után hőt sugározni. A Skyfol BabyGuard nano-techhnológia alkalmazásával kerül előállításra, ezért leheletnyi rétegek sokaságából épül fel, így érve el akár 30%-al magasabb hővédelmet. Az 5%-os teljes napenergia áteresztés igazi komfortérzetet nyújt Önnek és gyermekeinek még a legmelegebb nyári napokon is.

   

   95%-os belátásvédelem=Tegye komfortossá a hátsó üléseken az utazást, miközben a kilátás torzításmentes marad.

   Az UV sugárzás 99,9%-os kiszűrése

   A Skyfol BabyGuard 99,9%-ban szűri az UVsugarat, ezzel maximálisan védi gyermeke bőrét a káros hatásoktól. Fontos tudni az UV sugárzásról, hogy akár a bőrrák kialakulásához is vezethet,valamint a szemlencse elszürkülését okozhatja, ami a hályogok képződését segíti elő.

   A Skyfol BabyGuard kiemelkedő UV szűréssel rendelkezik, köszönhetően annak, hogy múzeum fóliák UV szűrő anyagait használja. A múzeum fóliákat értéktárgyak fakulásvédelmére fejlesztették ki, ahol a legerősebb UV védelemre van szükség.

   

  Elegáns megjelenés autójának

   A közönséges tappancsokkal szemben a Skyfol BabyGuard egy elegáns, esztétikus és profi megoldás. Autóját elegánsabbá varázsolja, emellett pedig óvja gyermekeit, valamint ideális feltételeket biztosít családja számára utazás közben.

   A Skyfol BabyGuard a világ egyik meghatározó üvegfólia gyártójának kizárólag a Skyfol számára kifejlesztett egyedi terméke, mely a legfejlettebb gyártástechnológiának köszönhetően az egyik legerősebb hővédelmet garantálja az üvegfólia iparágban.

   

  Szélvédőcsík

  Szélvédőre helyezhető fényszűrő dekorációs fólia, mely csökkenti a napfény mértékét a szélvédőn, ezáltal biztonságosabb a vezetés, mert kevesebb az esélye az elvakításnak, továbbá feldobja az autó kinézetét is. Ez a fólia méret még engedélyezett az első szélvédőn, amennyiben követjük a hatályos jogszabályokat.

   

   

  Clearplex

  A mindennapok során számos kockázattal kell szembenéznünk. Különösen igaz ez autónk fokozottan veszélyeztetett részére, a szélvédőre.A clearplex fólia kitűnő megoldás,hogy megóvja járműve üvegét.

  A ClearPlex láthatatlan szélvédőfólia az első és egyetlen víztiszta szélvédőfólia,mely csökkenti az általános közlekedési hatások okozta sérüléseket, veszélyeket,jelentősen mérsékli a kődarabok becsapódását, a kavicsok felverődése által keletkező ütődéseket, benyomódásokat. A fólia nem válik le, nem hólyagosodik, nem repedezik, nem sárgul meg, és valóban észrevehetetlen réteget képez.

  A clearplex fólia előnyei:

   - használatával eredeti és sérülésmentes állapotban marad az első szélvédő

   - költséghatékony

   - elkerülhető a szélvédőcsere és annak következményei

  A ClearPlex® az első és egyetlen víztiszta kővédő fólia, mely NKH engedéllyel rendelkezik. 

    - megvédi gépkocsija szélvédőjét a sérülésktől

    - védi az autóban utazókat

    - 99%-os UV védelem

   

   

  Hővédelem

   

  A meleg, nyári hónapok alatt úgy tűnik, nincs menekvés a perzselő napsugarak elől, még az autónkban sem.

  Autófóliáinkk mindezt orvosolhatják. Csökkenthetik az autó belső felületeinek hőmérsékletét akár 16 °C-kal. A káros UV-sugarak 99%-át kiszűrik ,így csökkentik a fakulást vagy az UV okozta betegségek kialakulását.

  Mindemellett a színezett autófóliák csökkentik a vakító fényt és így a szem megerőltetését is mérséklik.

  Autófóliáinkk kínálatából különböző árnyalatokat választhat, a teljesen sötéttől – mely a belátás ellen is véd – a közel láthatatlanig, mely akár az előírásoknak megfelelően, az első ablakokra is felszerelhető.

  Állítsa meg a hőt már az ablaknál! Erre a legjobb megoldás a SkyFol autófóliázás!

  A SkyFol amerikai autóüveg fóliái segítenek a zavaró hő kiszűrésével, miközben üvegei kristálytisztán átláthatóak maradnak. Professzionális hővédő autófóliáink akár olyan szintet is biztosítanak, mintha a nap hő nélkül sütne.

  3M fóliák

  Egyedien új fejlesztésű fólia, mely teljes élettartama alatt megtartja eredeti színét ezáltal kölcsönöz tartós eleganciát. Ezek az autófóliák olyan ragasztóanyaggal vannak ellátva, melyek biztos tapadást eredményeznek bármely típusú autóüvegen. Megerősített karcálló réteggel ellátott elegáns színű fólia. A fólia felületén elhelyezett 3M™ logók, melyek az autó átadásakor kerülnek eltávolításra minőségi garanciát biztosít az ügyfél számára.

 • Cikkszám
  SZLG0073
Webáruház készítés